Snelkledingbedrukken.nl

Windjacks

(7)

Windjacks bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte windjacks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals windjacks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk windjacks met opdruk of zonder opdruk.

Een windjack bedrukken... voor een perfecte reclamedrager!

Wanneer kiest u ervoor om een windjack te bedrukken? Wanneer niet, zeggen we, want in Nederland heb je die helaas vaker w??l dan niet om je schouders zitten en daarom is een bedrukt windjack een perfect en budgetvriendelijk communicatiemiddel.

Een bedrukt windjack voor ieder openlucht-evenement

Een windjack laat u bedrukken voor openlucht-evenementen waarbij het belangrijk is dat, vaak vrijwillige, helpers goed beschut tegen weer en wind hun werk kunnen doen en vooral duidelijk herkenbaar moeten zijn, zoals bij wielerkoersen, veldloopwedstrijden, muziek- en dancefestivals, de Nieuwjaarsduik...

Een bedrukt windjack voor uw personeel onderweg

Hebt u een bedrijf met personeel dat vaak onderweg is, denk er dan eens aan om een windjack te bedrukken. Zij vormen een mobiel visitekaartje voor uw onderneming. Nette kleding is medebepalend voor de indruk die u maakt op anderen en een representatieve outfit doet veel, mits verzorgd en duidelijk herkenbaar. Houd altijd de kleuren van de huisstijl van uw organisatie in gedachten. Voor een maximaal effect zorgt u er natuurlijk het liefst voor dat de kleur van de kleding hiermee contrasteert.

Hoe moet een bedrukt windjack er uitzien?

Hierover verschillen de meningen, maar uw bedrijfsnaam, logo en slogan liggen al snel voor de hand. Maar denk goed na over een bedrukt windjack met een overdaad aan informatie. Te veel actuele gegevens die soms snel aan verandering onderhevig zijn, bevorderen niet altijd een goede, betrouwbare communicatie.

Zorg ook voor de juiste pasvorm en maat; 'te klein' of 'te groot' ziet er direct al onverzorgd uit en dat wilt u graag voorkomen.Ieder materiaal is tegenwoordig snel en goed te voorzien van een opdruk. In ????n of meerdere kleuren. En... in de kwaliteit die bij u past. Het kan allemaal en de prijzen zullen u zeker meevallen.

Neem vandaag nog contact op voor aanvullende informatie en een heldere offerte en laat uw windjack bedrukken. Bestellen gaat eenvoudig en wij kunnen bogen op alweer 17 jaar ervaring, werken alleen met topproducten en hanteren geen instelkosten en... de verzendkosten zijn voor onze rekening.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ