Snelkledingbedrukken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Softshell bedrukken levert de beste promotie op

Softshell jassen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Deze warme jacks zijn waterafstotend en hebben een ademend vermogen, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. Dit zijn jassen die mensen maar al te graag dragen. Het is dan ook een uitgelezen kans om bedrukte softshell als promotiemiddel te gebruiken.

Kies voor kwaliteit met een bedrukte softshell

Uw bedrijf levert kwaliteit. Dus als u op zoek gaat naar een relatiegeschenk dan stelt u daar hoge eisen aan. Een softshell jas is een promotiemiddel dat past bij de kwaliteit die u uit wilt stralen. U kunt de softshell bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een andere tekst die kenmerkend is voor uw bedrijf. Op deze manier cre??ert u een uniek relatiegeschenk voor uw vaste klanten. Maar het is ook mogelijk om softshell te bedrukken met een ander doel. Zo kunnen uw medewerkers de bedrukte softshell jassen bijvoorbeeld dragen naar beurzen of evenementen. Een beter promotiemiddel is er niet.

Profiteer van 17 jaar ervaring

Softshell jassen met uw logo of bedrijfsnaam zijn eenvoudig te bestellen via onze website. Ze worden volledig aangepast aan uw wensen, want de kleur, het drukwerk en de maten bepaalt u allemaal zelf. En altijd ontstaat er een product van topkwaliteit. Wij hebben namelijk 17 jaar ervaring in het bedrukken van diverse relatiegeschenken. Hierdoor hebben wij de techniek van begin tot eind onder controle zodat u perfect bedrukte softshell jassen geleverd krijgt. Verzending is gratis en ook instelkosten voor het drukwerk brengen wij niet in rekening. Bent u ge??nteresseerd in softshell bedrukken? Bestel direct of vraag een offerte op!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster