Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Snelkledingbedrukken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Kwaliteit
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Vesten bedrukken

Houd uw medewerkers of relaties dit najaar warm met stijlvolle vesten. In ons assortiment vesten vindt u heerlijk warme vesten in verschillende stijlen en materialen. Wij kunnen vesten bedrukken of borduren met uw logo. Bedrukte vesten zijn hierdoor het perfecte kledingstuk om in te zetten als bedrijfskleding tijdens bijvoorbeeld een evenement.

Bedrukte vesten tijdens evenementen

Een vest met uw logo of opdruk is een goede reclamedrager tijdens een evenement. Het logo op het vest valt vaak goed op. Door de medewerkers in een bedrukt vest te steken, is het duidelijk zichtbaar wie er bij de organisatie hoort. Daarnaast hebben de medewerkers een leuk aandenken aan het evenement en wordt uw logo ook na het evenement op andere plekken gepromoot.

Assortiment vesten

U kunt bedrukte vesten voor verschillende doeleinden inzetten. Op snelkledingbedrukken.nl hebben wij een breed assortiment aan vesten. In ons assortiment vindt u verschillende modellen, voor zowel heren als dames. Dit zijn veelal sportieve vesten met een capuchon of kraag. U heeft de keuze uit vesten gemaakt van katoen of fleece. Wij kunnen het materiaal van deze vesten bedrukken met uw logo of tekst. Het is mogelijk om de vesten te bedrukken op meerdere posities, bijvoorbeeld op de borst en op de rug.

Snelkledingbedrukken.nl kan snel vesten bedrukken

Bij ons bent u aan het juiste adres om snel vesten te laten bedrukken. Wilt u vesten bedrukken voor uw sportclub, evenement of bedrijf? Wij helpen u graag verder om uw vesten te bedrukken volgens uw wensen. Snelkledingbedrukken.nl heeft veel kennis en ervaring in het deskundig bedrukken van kleding. Stuur ons een e-mail om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster